AFHALEN EN BEZORGEN: VAN MAANDAG T/M ZONDAG
VOOR BEZORGEN VOOR 15:00 UUR BESTELLEN!
Voor de maand december heeft ons keukenteam gekozen voor eenvoudige klassiekers. Zo vlak voor de feestdagen serveren we gerechten die vertrouwd, smaakvol en heerlijk toegankelijk zijn — precies wat past bij deze gezellige tijd van het
jaar. Eet Smakelijk.
Onze gerechten worden geserveerd met groente, rauwkost en aardappelgarnituur.
Mals gebakken ossenhaas, begeleid door een rijke truffeljus en krokante uienringen in tempura.
Allergenen: Gluten
Een tijdloze klassieker die nooit teleurstelt. Zacht gegaard varkenshaas met een romige cognac-roomsaus, paddenstoelen en spek.
Allergenen: melk/lactose, mosterd, sulfiet en gluten.
Een vleugje nostalgie! Gegrilde kipfilet met een romige kerriesaus en gebakken paddenstoelen.
Allergenen: Melk/Lactose
Op de huid gebakken zalm, prachtig glanzend door een Japanse teriyakisaus. Fris, licht entoch winters.
Allergenen: Vis, Gluten en Soja
Een vrolijke en verrassende twist op stamppot: romige pompoenstamppot met geitenkaas, honing–tijmsaus, gekaramelliseerde ui en geroosterde pompoenpitten. Boordevol smaak.
Allergenen: Gluten, Melk, Selderij Soja en Sulfiet
Een sappige, goudbruine wienerschnitzel met een feestelijke cranberrysaus vol smaak. Klassiek & winters tintje.
Allergenen: Melk/Lactose, Gluten en Ei
U kunt uw aan-tafel gerecht altijd aanvullen met een keuze uit onze kaart, zoals stokbrood kruidenboter of een soep. Het is altijd mogelijk een verrassings-dessert te bestellen, naar fantasie van de chef. Het dessert is in combinatie met een aan-tafel-gerecht slechts € 4,75.