AFHALEN EN BEZORGEN: VAN MAANDAG T/M ZONDAG
VOOR BEZORGEN VOOR 15:00 UUR BESTELLEN!
Maart roert zijn staart, maar de lente staat op het punt van beginnen. Voor onze keuken-team was het dan ook moeilijk keuzes te maken voor het maand-menu. Uiteindelijk zijn het de volgende 5 gerechten geworden. Met zorg uitgezocht en bereidt. We hopen dat u ook deze maand weer geniet van ons aanbod. Zoals altijd geserveerd met een warme groente, rauwkosten en een aardappelgarnituur.
Malse racks geglaceerd met kruidenmix op basis van gerookte knoflook, geserveerd met een gevulde champignonsaus
Mals stuk rundvlees, kort gegrild, geserveerd met een huisgemaakte Stroganoff-saus met een twist van Vodka
Huisgemaakt kipspiesjes (2 stuks) in een roomsaus met spinazie en pijnboompitten, geserveerd met PENNE-pasta
Burger van Zeeuwse mosselen geserveerd met een frisse saus van mayonaise, yoghurt en citroen. Een aanrader op onze kaart
Krokant, in boter gebakken schnitzel geserveerd met een goedgevulde champignonsaus
Ons vega-gerecht van deze maand is wederom een smakelijke verrassing, waarbij het keuken-team nieuwe ideeën niet heeft geschuwd.
U kunt uw Aan Tafel gerecht altijd aanvullen met een keuze uit onze kaart, zoals stokbrood kruidenboter of een soep. Het is altijd mogelijk een verrassings-dessert te bestellen, naar fantasie van de chef. Het dessert is in combinatie met een aan-tafel-gerecht slechts € 2,75.
De menu’s zijn dagelijks te bestellen voor afhaal of bezorgen.
Graag 2 uur van te voren bestellen, afhalen kan tot 18.00 uur.