AFHALEN EN BEZORGEN: VAN MAANDAG T/M ZONDAG
VOOR BEZORGEN VOOR 15:00 UUR BESTELLEN!
De zomer is bijna achter de rug, de scholen weer begonnen en ons negende maandmenu voor 2025 alweer. Het keukenteam heeft weer 5 verschillende gerechten bedacht voor je, allen met de Lekkernij-twist.
Onze gerechten worden geserveerd met groente, rauwkost en aardappelgarnituur.
Dunne plakjes kortgegrilde rundertartaar (tataki-stijl) geserveerd met hazelnoot en
krokante sjalot, met een saus van Drentse appelcider.
Allergenen: Hazelnoot
Langzaam gegaard varkensvlees, met een vulling van salie, knoflook en venkelzaad.
Geserveerd met knapperige spekjes en een saus van grove Drentse mosterd.
Allergenen: Mosterd
Gegrilde kippendij gemarineerd in citroen en tijMalse kipfilet met een krokant korstje, overgoten met een fluweelzachte saus van Drentse bosbessen en rode wijn. Geserveerd met zoete geroosterde pompoenblokjes.
Allergenen: Geen specifieke allergenen, tenzij de rode wijn sulfiet bevat
Zacht gegaarde heekfilet met trostomaatjes overgoten met een verfijnde vermouthsaus.
Allergenen: Vis, sulfiet (in vermouth)
Een malse schnitzel met een aromatische kruidenkorst en een pittige kaassaus met champignons.
Allergenen: Tarwe (gluten), melk
Wisselend aanbod, naar de fantasie van ons keukenteam.
Allergenen: Vraag ons team
U kunt uw aan-tafel gerecht altijd aanvullen met een keuze uit onze kaart, zoals stokbrood kruidenboter of een soep. Het is altijd mogelijk een verrassings-dessert te bestellen, naar fantasie van de chef. Het dessert is in combinatie met een aan-tafel-gerecht slechts € 4,75.